12 desember

Et lite tips til en annerledes ribbemåltid og super restemat.
Ribbe hoi sin:

Rester av ribbe 
1 glass av Hoi sin saus

Pensle ribbebitene godt med Hoi sin saus
Varmes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter

Mens du venter på at ribba skal bli varm kan du wokke diverse grønnsaker etter din smak.

Bland så dette sammen og tilsett resten av sausen. 

Du kan godt bytte ut wokken med Coleslaw:
(men da skal kjøttet ikke blandes)

Etter mitt USA opphold er jeg blitt stor fan av denne retten, som jeg dessverre kommer alt for sjelden på å lage.

Dette trenger du til en enkel variant:

1 stk. finrevet kålhode
3 store revet gulrot
1ts salt
1 ts sukker
1 dl rømme
1 dl majones

Bon appetit!

3 kommentarer:

Anne sa...

Såg og høyrtes veldig godt ut!
Ha ei flott helg:)
Klem Anne

Rosehagen sa...

Hei. Det så godt ut, så dette må prøves. Fortsatt fin adventstid:-)

Tovepia sa...

Hørtes så godt ut! Dette skal jeg merke meg, takk skal du ha!
Fortsatt god helg og klem fra meg;)