Urte-reke dipp

Siden jeg nå først var inne i denne party steamen fikk jeg lyst til å dele denne superenkle
(for) retten med dere som passer like bra som en liten middagsrett en varm sommerdag som noe man smeller sammen en kveld man får et impulsbesøk.

Dette trenger du:
Reker (ferske er å foretrekke, men store reker i lake duger også)
Lettrømme
Majones
Finhakket vårløk
Persille
Revet sitronskall og litt sitronsaft
Salt og pepper
Serveres med
toastet baguetter eller crustini ( mini bruscetta ) som du får kjøpt på feks Ultra.

Jeg serverte i alle fall denne forleden med krabbe med stor success:)


5 kommentarer:

MissMette sa...

Å... dette så bare himelsk godt ut! tusen takk for at du deler oppskriften med oss... denne skal jeg prøve ut en dag :o) ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem fra Mette

sandra sa...

den skal rett i oppskrifts-boka mi!! fristende!!:)

Anka sa...

Mmmmm, nam, nam. Retten er notert! Denne blir sikkert kjempe god utendørs en varm sommer dag med hvitvin og godt selskap. God kveld;)

Hvit Villa sa...

Mmmm, hørtes nydelig ut! Hornene dine er tidligere prøvd ut, og de er nnydelige!

Landcharm sa...

Dette både ser og høres godt ut!