Nok et enklere-hverdag-tips

Vi er blitt smoothies frelste. Fikk en smoothies maker for ett par år siden, men jeg må innrømme at det tok laaang tid før jeg tok den skikkelig i bruk. Sorry mom...

Det var liksom alltid noen ingredienser jeg ikke hadde...
Men i fjor sommer derimot laget jeg en del slike ready- to- go pakker med selvplukkede blåbær og jordbær.

Så nå trenger jeg bare å passe på at jeg har litt vaniljeyoughurt, banan og en slump med fruktjuice i kjøleskapet. Praktisk ja:)
Hvis du ikke har igjen plukket bær fra fjor sommer så har de aller fleste butikkene egne poser i frysedisken. Kanskje enda enklere det...

Ellers så er det mye spenning i Veronica's hus fortiden. Som dere sikkert har fått med dere så er vi på hyttejakt og nå ser det ut som om vi har funnet ett par som vi kunne ha tenkt oss.. En på Oppdal og en på Hummelfjell på Røros. Nå må vi bare bruke helgen på å bestemme oss for hvilken vi skal gå for. Spennende!!!!!
Gleder meg sykt til å sette igang med innredningen. Bombe? I didn't think so:)

12 kommentarer:

Sollis sa...

Ååå,det er jo så godt med smoothie :O)
Men må si jeg ikke er så flink til å lage det på denne siden av året..det skjer mest på sommeren her i huset:)
Lykke til med kjøp av hytte!!
Ha en fin helg:0)

Lavendula sa...

Smoothies er deilig, men nå er jo du langt ned i rødvinsglasset, så hvordan kom du på det? Her er det skikkelig på tide å få noen i seng (skulle egentlig ønske det var meg). Hytteprosjektet er spennende. Har dere vært på visning? Artig hvis dere velger Oppdal, da, for der har jo vi fått oss leilighet.

Snart skal jeg drikke også. Og ikke smoothies!

Klem tilbake

Jannicke sa...

..Å joda, min datter har nok vokst fra meg sånn høydemessig allerede! Er ikke så høy jeg heller! "Vokse fra meg" i innlegget var ment i overført betydning, hehe!!
Skulle lagt mer smoothie vi også. Det er jo både sunt og godt... Men maskinen vår står på landet, nærmet urørt :(. Synd å innrømme!
Ha en fin kveld!

Anita sa...

Sånne tips trenger jeg sårt, for vi har en maskin vi også, men den er kun brukt en gang:0} Takker! Sååå spennende med hytte, gleder meg til å se bilder når bestemmelsen er gjort! Klem!

Lavendula sa...

Nå er de lagt og rødvinen påbegynt. Deilig. Eneste problemet på fredagene er at jeg gleder meg sånn, men blir så trøtt, så trøtt! Sånn er det bare. Jeg skal jobbe i morgen, så jeg bør ikke legge meg for sent heller.
Ja, leiligheten er på Hovdin Gard. Tror det blir fint. Skal bli godt å ha noe som er "vedlikeholdsfritt" når vi har så mange andre prosjekter. Er jo ikke den store slalomfantasten, men det er aldri for sent. Tror jeg.

Klem

Cathrine sa...

smudi er tingen ja...;) sommersmak liker vi godt i denne mørke tiden. hytte ja.. så spennende...:) skjønner godt dere gleder dere

Malla sa...

Nam nam . . . nå vet jeg hva jeg ønsker meg i morsdags gave! ;o)

God held til deg og dine!

kroken min:) sa...

kjøpte meg sånn smoothie maker til jul, så for meg at det var nyttig(den har stått i skapet siden den kom hjem fra butikken) selv om jeg har frysen full av frosne bær. må skjerpe meg!:P det er godt med litt havregryn i smootisen, så blir den litt mettende, god frokost! jaja nok om det. spennede med hytte! lykke til! gleder meg til oppussings bilder fremover da;)

I huset ved bekken sa...

Det var et godt tips. Takk ,takk!

aase sa...

Her er smoothies kveldsmat fast hver dag!!

Banan,jordbær, eplejuice og blåbær lett yoghurt bruker vi!! Nam nam!!!

Det hvite hjerte sa...

Nam nam smoothies er veldig godt, går litt i perioder med oss og å lage det, mest fra vår til høst liksom. Men nå fikk jeg jammen lyst på det :)
Så gøy med hyttekjøp, gleder oss til å se mer av det!
Ha en fin lørdag :)
Klem fra det hvite ♥

Benedicte sa...

Den smoothien så skikkelig god ut, du:)

Fint på Røros! Svigers har hytte der, og det er bare nydelig:)

God helg!