Vertinnegave

Alltid hyggelig å ha med en liten oppmerksomhet når man blir invitert bort, men det er ikke alltid like lett å komme på noe nytt ( blomster og vin er vel for de fleste "oppbrukt"..) misforså meg rett, det er alltid hyggelig det også, men morsomt å variere litt spesiellt hvis man skal til samme vertskap . Her kommer ihvertfall noen tips:

Hva med å ha med litt sytilbehør til en som er glad i å sy i et glass.. eller noe annet vertinnen måtte være gla i.
Eller lage sukker med litt smak feks, du kan feks en vaniljestang i sukkeret i en glasskrukke. Eller kanskje sitronmelisse..?Eller hva med ett par bagetter og marmelade tullet inni et kjøkkenhåndkle?

Dette er i utgangspunktet en porsjons pizzaform, men jeg tenker man godt kan bruke den til pai også.
9 kommentarer:

micano sa...

Fine tips! Jeg liker også å ha med noen sånne vertinnegaver! :-)
Kunne sikkert vært mye flinkere...

Anitas hus sa...

Kjempe fine tips. Kan være greit med noe annet enn blomster og vin innimellom ja.
Takk for tipsene.
Ha en fin dag!
Klem:O)

Anita sa...

Takker!! Er så hyggelig å ha med en liten ting, også er det veldig hyggelig å få en liten ting som vvertinne også!! God sommer

Hespe sa...

Så utrolig flotte vertinnegaver!! Synes alltid det er så hyggelig å ha med en liten ting når jeg er invitert bort, så tusen takk for tipsene :o)

Flott dag videre til deg!!

Juliann sa...

Takk for fine tips, sånt ville eg også ha likt å få! Men lurer litt på innholdet, kanskje kunne du ha kommentar under bilda. Og kva er dei artige formene til??

Ia sa...

Vilka bra tips! Jag gillar också att variera värdinnegåvorna lite...smaksatt kaffe och lite god choklad på med lite cellofan och det ser ut som en dyr gåva. Jag gillar att ge bort fair trade grejer me, finns så mkt nu balsamicovinäger, vaniljsocker, chokladkakor m m. Det brukar uppskattas. Allt blir eg en cool gåva med lite cellofan och snyggt presentband på!/maria (www.galtoroad.bloggagratis.se)

tinemor sa...

Masse smarte tips her!
Tusen takk!

Karna sa...

Super fine vertinne gaver, jeg har noen gaver på lur som jeg tar med meg også...men nå minker det på det jeg har sydd...og så var det å huske hva en gav sist også....

Nicco sa...

Kjempeflotte vertinne gaver. Ja det gjelder på være kreativ der også ! Kjempefin blogg du har. Jeg er ny i gamet. Holdt på siden nov i fjor. Hvor har du kjøpt den pizza formen ? Den var kjempetøff, sånn vil jeg ha.