Nok en hyttehelg er over. 
Vi har hatt et variabelt vær med både regn og sol, og da må både støvlene og solhatten være tilgjengelig på trappa... Skikkelig trønder sommer med andre ord. Jaja det er nå engang her vi bor, så vi tar det hele med et smil og nyter de solstrålene vi får ute, og mens regnet sildrer som værst koser vi oss inne:) 

Ha ei strålende uke folkens!


8 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig lekkert ved inngangen hos dere. Så fint med solhatten som henger på knaggen der, og støvlene ved siden av kurven med blomster. En fryd for øyet!

Cafelatter sa...

Nydelig inngangsparti. Og fin solhatt. Jeg ønsker meg en solhatt, men har ikke funnet noen jeg har likt så godt at jeg kommer til å bruke den... Men den dukker nok opp ;-)

Tonje sa...

Kjempefint!

Anne sa...

Disse bildene er som tatt ut av et magasin! Nydelig nydelig!! :)

heidi sitt ♥ sa...

Så koselige det var her! Sol og regn på Østlandet, også. God kveld ")

Dronninghuset sa...

så pent du har det. ryddig og ja, - berre lækkert ;-)
ja, vi har mye regn i Trøndelag for tiden, men finnes det noe vakrere sted enn Trøndelag når sommer, sol og blå himmel?
vi har det jo såååå utrolig FRODIG og grønt her i Trøndelag. skal lete lenge etter det, for mange andre steder blir det svidd og brunt om sommeren...
vi ser det positive, ikke sant?
nyt dagen,

klem Tove
i Nord- Trøndelag ;-))

Hummerogkannarifugl sa...

Tenk at støvler kan være dekorasjon, men det er de jo faktisk. Har ett par lilla hunterstøvler, tror jammen de skal få plass på verandaen;) Hvis det er noen trøst, så er det trøndervær også på østlandet. HIlsen utflytta trønder

Anonym sa...

Lurte bare på hva de søte lyseblå blomstene i kurven het.Har letet etter slike her i div.butikker i Bergen , men nesten alt er jo lilla...som noen kaller blå,takknemlig for svar.