Middagstips


I dag kommer et lite middagstips fra meg.
Spareribs er noe av det aller beste jeg vet og vi spiser denne møre ribba med jevne mellomrom hele året.
For ett par helger siden valgte jeg tilbehør som aspargies bønner med hvitløk, smør og persille, og maispurre som ikke helt ble en purre da mor ikke kom på at stavmixer ennå ikke var handlet inn på hytta..., men purreen ble knall god den.

Aspargiesbønner på fransk vis:
Lag en smørkrem av finhakket persille, smør og hvitløk og salt, som igjen blandes med de forvellede aspargies bønnene.

Maispurre ala Gunne:
Kok maiskorn i melk til de er møre ca 10 min.
Hell så ut melken med en sil.
Ha i smør og salt og pepper og liten skvett fløte og bland dette med en stavmixer.

Good fredag!


3 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

NAM det såg godt ut☺

God helg☺

Klem M♥

Hagen i Grubba sa...

Ønsker deg en god påske og et godt måltid :)

små og store drømmer sa...

Dette så godt ut.
Hadde det ikke vært for at vi skal ha hvitvinsdampede blåskjell hadde jeg definitivt foreslått dette for mannen. Han eeeelsker spareribs.

GOD HELG :)