Hytteshoots..og dørhåndtak

I dag skal jeg nyte nok en deilig fridag.
foruten et par avtaler skal dagen vises helt og holdent til

gavekalender pakking... og siden jeg for sikkerhets skyld har tatt på meg å lage kalendere til mine to små skjønne nevøer også, skulle vel jeg få denne dagen til å gå..
96 små gaver... puh, men heldigvis har min kjære mor hjulpet til med innkjøpene:)

Jeg har dessuten fått noen forespørsler ang. disse dørhåndtakene;
Siden jeg ville gå for et litt røft utrykk synes jeg det var vanskelig å finne noen håndtak som passet på hytta, etter mye leting i alskensk butikker falt valget på disse typisk bod dørhåndtakene som en får kjøpt på hvilket som helst byggvarehus.

And I love them!

God tirsdag!

9 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Dere har det så fiint på nytta, Veronica. Særlig når du med din utprege gode smak klarer å sette det hele sammen til å bli så lekkert!!!

Husk at hvis du skal ha party og handle julegaver til jul, begynner det å haste. Men som sagt, du må ikke ha party altså. Man kan lett handle fra katalogen likevel. Du og meg kan feks ha party en kveld ;-)

Klem Marit

Juno sa...

veldig fin hytte ja :)
hehe, jeg måtte le litt...jeg satt å pakket inn julegaver og kalendergaver, og var ganske lei i slutten. Så leser jeg at du har pakket inn 96 gaver idag,kan godt forstå au fikk dagen til å gå ;)

PIONPIA sa...

Ser ut som dere har en fantastisk nydelig hytte!
Og ligger den på Inderøy?? Der er det isåfåll veldig vakkert!, særlig når det er sommer og sjøen er stille....;-)
Ha en fin dag, og lykke til med pakking av kalendergaver1
Klem

På landet sa...

Så flott utsikt du har! Tøffe dørhåndtak.

Lilli@Home sa...

Fantastisk flott hytte du har. Vil gjerne se flere bilder fra den:-) Måtte trekke litt på smilebåndet da jeg leste at du hadde pakket inn så mange små pakker til julekalendere. Her i huset er alle mine tre blitt tenåringer, og selv om de er store, ønsker de seg adventskalender hvert år. I år er jeg litt bakpå, og har forsiktig spurt om de ikke kan tenke seg en flaks lodd kalender i stedet. Men nei, jeg må nok sette meg ned og pakke. Da blir det nye sokker, undertøy, hårgele, tannkost etc. til gjengen. Og det skal sies at jeg jobber best under press, derfor satser jeg på morgendagen + noen dager til så er jeg i boks:-) Vil veldig gjerne følge med på den flotte bloggen din og legger meg inn som følger. Hilsen Lilli

Anonym sa...

Hæli:)
Du, tar du imot en skilt bestilling fra meg før jul?.....

Mvh Julie

Anita sa...

Hytta er bare så utrolig fin!! Du kan ikke by på utendørsbilder og evt plantegninger? Hadde vært veldig artig å sett det :-)

Veronica's hus sa...

Til Julie
Jo det kan jeg, bare send en mail til veronicaervik@yahoo.no

:)

Ninni sa...

Kule håndtak! Lurte bare på en ting og det er hvor de hyllene du har over benken er fra? Har sett noen på Ikea, men de er ikke helt like...