...fiken tips


Jeg bare elsker hvordan denne skjønne frukten ser ut.

Saken er bare den at jeg ikke helt vet hvordan man anvender den i matlagingen..

Det eneste jeg bruker fiken til er sammen med deilige oster og vin...(like mye fordi de tar seg sinnsykt fint ut på ostefatet...), men kanskje du har et tips eller to på andre måter å tilbrede fiken på??

Er det forresten noen andre der ute som har litt problemer med at blogspott er litt trege om dagen?

2 kommentarer:

Eme sa...

Kan anbefale en salat med fiken og hvit geitost. Oppskrift til 4 personner. Til salaten: 8 skiver spekeskinke, 4 modne fiker delt i 4, blandede salatblader, 100g myk hvit geitost (smuldret). Til dressingen: 5 ss olivenolje, 2 ss rødvinseddik, 1 ss honning, 1 ts friske timianblader, salt og pepper. Lag dressingen først. Legg to skinkeskiver og 4 kvarte fiken på hver tallerken. Topp med salatblader og dryss smuldret hvit geitost over. Drypp dressingen over og server. Veldig enkelt å lage og smaker kjempe godt :)

Tove `blogg verden sa...

Utrulig flott og pynte med fiken på kaker. F.eks ostekake med pent skjærte frukter på midten ! : )
Flott frukt!
God helg
klem Tove