Barnevakt

Har hatt nok ei flott helg, med masse sol og kos. 
Hadde også denne søtingen ( Elander) på overnatting fra lørdag til søndag. Herlig gutt med like herlig navn ikke sant!?

Men husfrua merker det på kroppen at det er noen år siden hun selv hadde småunger for å si det sånn... Veldig uvant å ha ansvar for en 8 mnd tass som er superklar for å vandre rundt og utforske verden. les. huset. Hadde jeg ikke aliert meg med mine barn ( gubben hadde marathon helg i golfspilling så han har vi ikke sett... ) hadde jeg nok kolapset i sengen så snart de dro... Sanne på 14 stilte opp og tok ansvar som en 14 åring vanligvis ikke gjør. ( tror jeg da..) Hun var superflink stelte og dulla og fixet det meste:)

Likevel er det deilig å bare sette seg i go´stolen og nyte roen med vin og en god bok.

Ønsker dere alle en superfin uke!

Klemklem

11 kommentarer:

Frk. T sa...

Så koselig å få "låne" en liten søtingen som han her da, veldig fint navn ja! Er så mange som kaller barna sine annerledes og spennende navn for tiden, selv har jeg veldig sansen for den franske jentenavnet Celestine: )

Må bare si at det har blitt kjempefint hos deg, lekker bilde/rammevegg..

Nyt resten av søndagen, kjære du. Klem

Maja sa...

Kjekt å låne sånne små, men kjekt å levere tilbake også;)
Klem fra Maja

Ida sa...

JO, superherlig gutt med kjempefint navn! Jeg er i den situasjonen at jeg synets det er godt å låne vekk småtrollene innimellom :-) Minsten er litt liten enda - men snaaaart.. og jeg (hysj!) gleder meg litt :-)

Anonym sa...

Flott navn & enda flottere gutt!
Herlig smil bak smokken!
Gøy å låne å gi tilbake!
Ha en fin kveld med bok og et godt glass vin, nå er det snart natti natti her, første dag på jobb i morgen etter 5 uker i feriemodus!
klem

Vit poesi sa...

Roligt att ha en liten hos sig. Så jättefint namn han bär.
kram Malin

Englefryd sa...

Søtingen, kjekt å ha de på lån innimellom sikkert!

Håper dere får ei fin uke.

Klem

sa...

Hei på deg :-)

Nok en gang måtte jeg gå igjennom bloggen din - du har det jo så fiiint! Just how I like it :-)

Tenkte å snart dra igang min egen blogg igjen - ta en skikkelig opprydning og legge ut noen nye bilder... Hos meg har det stått stille en laaang stund. Mye nytt er kjøpt og gjort siden sist.

Takk for at din inspirerende blogg! Helt herlig!

klem fra Jannicke

Trude sa...

Greit med babyer som kan leveres tilbake etter et døgn:-) Og godstolen var sikkert ekstra komfortabel etter barnevakten.

Drømmen om en eplehage sa...

Tjihi!

Ja, det er ett sjokk når man er vant til store barn. Jeg er tidvis i sjokk enda jeg og min småttis er fastboende. hihihi!

Digget den bildeveggen under her! Har planer om noe lignende selv, men finner ikke kassen på garasjen. Den står sikkert bak ett tonn med plank og materialer og de har ikke jeg tenkt å flytte på jaffal!

Deilig å ha blogglyst igjen. Pausen kom som ett sjokk gitt...

Håper vinen smakte og at kroppen finner hvile når du legger deg.

Ønsker deg ei fin, fin uke!
Klem Tove

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Ja det merkes når man låner disse herlige småtassene. De er jo så herlige og må være borti alt. Alt må bites i og kjennes på.
Men det er greit at de er til låns og ikke permanent. he he
Når jeg låner har jeg en 12 åring som synes det er så kjekt å få hjelpe til at hun tar over hele stellet og det nesten blir krangel om hvem som skal holde dem. he he

Ha en rolig og koselig dag:O)

Maliva`s verden sa...

Hei...så fint det blir med alle disse rammene på veggen..Ser du leser samme boken som jeg gjør akkurat nå også...Spennende:o)Klem fra Maliva