The big apple og noen bilder fra hagen.


Da har vi lagt en knallfin campingtur (og Storsjø cup) med nydelig vær og masse sosial omgang med fottball familier bak oss og lader nå opp til å besøke "The city that never sleeps", New York.


Her skal vi på sigthsing, shopping og besøke spennende restauranter til krampen tar oss.

Det blir nok en litt annerledes ferie enn vi er vant til, har tidligere satset på svære bassenger i barnevennlige områder med høy charter faktor, men nå er barna blitt så store at de også synes det er helt greit å gjøre andre ting i ferien enn å ligge og plaske i  bassenger og drikke søte paraplydrinker.

Og hvis dere har fått inntrykk av at mor i huset er glad i å shoppe kan jeg bare meddele at resten av familien dessverre også har arvet dette genet, Fredrik på 11 er kanskje den som er værst berørt.... For han er jo dette skatebordenes hjemland og har store planer om å oppdattere skate garderoben så vel som brett samlingen sin på denne ferien...
Regner dessuten med at de øvrige familiemedlemmene også finner noe intressant å kjøpe i denne byen..

I min tid som Au pair i Philly tok jeg noen turer til denne fantastiske byen. Feiret bla. 17 mai i Brooklyn og gikk i tog ( som liknet mest som en Amerikansk parade) med en hel gjeng kjente så vel som ukjente Norsk- Amerikanere.

Kjenner det kommer gode minner strømmer på nå som jeg skriver om det... selv om det omtrent er 100 år siden:)

Har dessuten fått invitasjon om å komme og besøke vertsfamilien min som har ett sommerhus 2 1/2 times kjøring fra NYC. 

Håper vi får tid til det, hadde vært knallkult å sett igjen familien som huset meg i ett helt år:)


Ja ja jeg får vel bare fortsette med vaskingen og pakkingen slik t vi får kommet oss av gårde.

(Her er nok noen bilder fra plantebordet mitt i hagen)

Ønsker dere en strålende sommer!

Klem

7 kommentarer:

Englefryd sa...

Å så herrlig. Jeg har også veldig lyst til å besøke New York veldig snart. prøver å overtale mannen til en før julstur:-D
Spennende med besøk av adressa også da, gleder meg til å se resultatet, blir nok lekkert tenker jeg!!!

God tur og kos dere masse.

Klem

Marie sa...

Saa spennende at dere skal til New York! Jeg var ogsaa au-pair to timer unna NY, for 9 aar siden! Vi pleide aa dra dit minst en gang i mnd og shoppe!
Kos dere masse! :)
Fin blogg du har forresten!

Anetteshus.com sa...

Ååå, New York er fantastisk!! Jeg elsker den byen:) Har slekt der! Ha en super tur!!!

Klem Anette:)

Lottas Himmelrom sa...

Å heldige dere!New York er fantastiskt!Elsker USA... Har vært der 3 ganger og like herlig hver gang. Vi handlet en del i New Jersey sist på shoppingsentre der..mye mindre tax.. Ønsker en kjempe fin tur:) Hils "the big apple" fra meg..:) Klem klem fra Lotta:)

jess1 sa...

Så flott å kan reise dit på ferie, har alltid ønsket å dra dit,men her er det nok bassenger og paraplydrinker som gjelder i noen år til. Kos der kjempemye,gleder meg til å få høre hvordan dere har hatt det ;o)

Ha en kjempeflott ferie !!!

Ingunn sa...

Takk for kommentar på bloggen min! Jeg har også veldig lyst til å besøke New York veldig snart. Nå skal jeg spare litt og så kan vi dra alle 4.

Spennende med besøk av Adressa også da. Gleder meg til å se resultatet!

Ingunn Hjemmets Gleder

sue sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊