Reruns...

Først vil jeg komme med en beklagelse til alle dere trofaste som følger med bloggen daglig for at jeg har vært en så elendig til å oppdattere i det siste. 

Vet det fort blir kjedelig når det går så lenge mellom at det kommer nye innlegg.


Men det har sine grunner...
Det at jeg har fått meg en ny jobb som jeg prøver å komme litt inn i før jeg virkelig starter opp etter ferien, slik at jeg nå sjonglerer mellom to jobber, skiltproduksjon som jeg prøver å komme i mål med før ferien og  hus og hjem fører til at noe må prioriteres bort..

Ikke at jeg tror at jeg er alene om den såkalte tidsklemma i dette forumet akkurat, men den er i og for seg ganske ny for meg, som i de siste 2 årene har vært vant til å ta livet ganske med ro og nyte det gode liv uten så mye mas og kjas..

Men jeg klager ikke, er inne i en kjempe spennende periode som jeg bare kan takke denne bloggen for, I love it:) 


En riktig god helg til dere alle!

Klemklem


6 kommentarer:

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Skjønner at du har det travelt ;) Så gøy at du anbefaler boken en Siste dans for Matilda. Jeg leste den boken sist sommer og det er en bok jeg aldri kommer til å glemme. Ble mye tårer de dagene jeg leste den. Har du lest de andre bøkene til Tamara? Jeg er blitt en stor fan av henne.

God helg!

madam mim sa...

Jeg også elsket den boka! Klarte ikke å legge den fra meg, og har anbefalt den til mange :-) Den tidsklemma ja....den er ikke god, dette året har vært en eneste stor tidsklemme. Men nå er det sommerferie helt til august, takk og pris for det ;-)
For et flott vaskeskap (er det det?), nydelige bilder. God helg!

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Boken "Vindens sang" er også nydelig og rørende. Mamma sier at alle bøkene til Tamara er like fantastiske ;) Tror jeg også har lest boken som heter Svart arv, men den må ha falt litt i skyggen av de andre, siden jeg har glemt hva den handler om... Må kanskje få lånt meg noen av de andre bøkene hennes i sommer :)

Klem

tinemor sa...

Skjønner du har nok å sette fingrene i om dagen ja.
Superspennende med ny jobb!!!
Så flott vaskbord du har fått deg.
Me love
Klem

Livet er heeerlig sa...

Så spennende med ny jobb!!!
Jeg var hjemme i to år med overlappende mammapermisjoner og var vant til å legge opp hverdagen i mitt tempo. Men nå når jeg jobber 100 % utenom, så blir det et tempo jeg ikke helt klarer å følge til tider. Alt handler om å finne balansen :)
Lykke lykke til :)
Ha en strålende flott helg
*Siv*

Merete sa...

Spennende med ny jobb, men skjønner det blir hektisk. Sånn er det jo i perioder for oss alle, så at blogger blir litt sjeldnere oppdatert er det full forståelse for.

Flotte bilder!

Ønsker deg en riktig god helg!