My kind of easter..og fuglehus

Ikkeno er som å sitte og skue en snøfri og nyraket plen med et glass hvitvin og interiør blader som har hovedfokus på uterommet og hage en tidlig vår.

Gubben og jeg er alene i påsken. Barna er med besteforeldrene på tur ut til vakre, men noe  forblåste øya Sula hvor de har sommerhus:) Det er ikke så ofte de er på tur uten oss så en merker godt at de er borte. Da er kunsten å lære seg å ha det koselig uten de også. Litt rart dette, man føler seg litt tom etter at de har dratt, man sitter litt med hendene i fanget og hva gjorde jeg før jeg fikk barn liksom?? 

Vel jeg synes egentlig vi har klart oss bra i grunnen. Hadde en skikkelig rassia i hagen i dag, rakte plen høytrykkspylte plattinger og fikk endelig satt ut hagemøbler, og har de siste timene sittet og nytt solen og hvitvin (gubben har selvfølgelig sittet med tuborgen sin mellom alle prøvesvingene med golfkølla ute på plenen:)
Tror vi får en fin påske likevel jeg, bare meg og gubben:)
Ønsker dere alle en fortsatt superfin påske:)

13 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Høres herlig ut :)

Kos dere og nyyyt fridagene :)
Klem,Kari

Maliva`s verden sa...

Det bilde der kunne vært tatt her jeg sitter nå også...Ingenting er som et glass hvitvin...og en bunke interiørblader jeg har kjøpt med fra Sverige idag...Tror dere klarer å kose dere jeg..hi-hi..Go`påske til deg fra Maliva

janne - kathrine sa...

Så trivelig det var på uteplassen din. Her er det fortsatt 40 cm. snø i hagen, så stell av plen og bed slipper jeg foreløpig ;-)
Så flott speilet ditt i gangen ble :-)

Ønsker deg en riktig fin påske!

Christine Louise sa...

Så nydelig fuglehus :)

Kos dere masse i påsken :)

Klem :)

Trude sa...

Sikkert rart uten barna, men et glass hvitvin og interiørblader på terrassen skjærtorsdag er ikke å forakte det, heller. Fortsatt god påske:-)

MajorogMeg sa...

Å jeg husker hvor tomt det ble når barna ble med noen bort når de var mindre.. Men dere får nyte det, noe jeg tror dere fint klarer:) Herlig å få raka ferdig da? Når jeg dro på påskeferie var det jo masse snø..? Da har det tina bra gitt!!
Kos dere:)
Hytteklem:)

Anka sa...

Hørtes ut som dere virkelig koste dere selv om barne er på påsketur. r jo viktig å kose seg litt alene også. Nyt det!

Bjørkely sa...

Heia!
Det er jo bare å nyte å ha barnefri. Men kjenner igjen det der med at man ikke helt vet hva man skal ta seg til når man blir alene. :)

Strikkelines sa...

kikka ut a vinduet...nope....ingen tegn til å rake enda...snø og is ligger som et teppe...men det ska vel forsvinne det også..go påske

Jannicke sa...

Nyt alenetiden!!

Påskeklem til deg .o)

moni sa...

det hørtes herlig ut og du må bare nyte det! Ønsker deg en fin påskehelg:)

Hverdagen vår sa...

Å det hørtes det helt herlig ut, både med barnefri, ren platting, vin, og interiørblader.
Her ligger fortsatt snøen i hagen, men i dag stråler solen så håper den snart blir borte;)

Fortsatt god påske.

Klem:)

Siw Aina sa...

Næmmen, feriehus på Sula da gitt. Ikke værst. Det er vel den eneste øya her ute jeg ikke har vært på. Håper å få oppleve den i løpet av sommeren. Kansje ta en tur på Suladagene ;)