Får ikke gjort mye kreativt om dagen, har heller ikke så mye på hjertet...
Derimot er hodet fyllt opp til randen (jepp det er like før det renner over) med hytteprospekter og alt som har med hytte å gjøre. Jeg er en sånn person som helst skulle ha hatt alt klart i går og hater å gå i uvisshet og vente på noe som kanskje skjer. Ikke så ukjent fenomen blandt oss interørelskere dette kanskje, eller?

Vel, jeg har faktisk prøvd å være kreativ, etter å ha sett de kule gjenbrukslampene til Irina dro jeg innom Fretex i går på jakt etter stygge gamle lamper som jeg skulle gi en aldri så liten makeover (som jeg selvfølgelig skulle ha på hytta)  Jo da fant en mellomstor lampe med porselen lampefot med grusomme blomster på. Den var stygg at jeg bare måtte fortelle hun i kassen om at lampen var ment for et makeoverprosjekt. Livredd jeg for at hun skulle tro at dette var min stil. Hehe snakk om å bry seg om hva andre synes..:)
Når man står ute og sprayer  i 10-15 minus og attpåtil er så utålmodig at det kun skulle sprayes én gang er prosjektet dømt til å mislykkes. Det som ikke klumpet seg rant i fine strømmer nedover lampefoten...
Jaja det var den makeoveren, godt det bare var ei stygg gammel lampe fra Fretex til 40 kroner:)

4 kommentarer:

Det hvite hjerte sa...

Oj da, går det ikke ann å pusse og begynne å spraye på nytt?
Hvordan går det med hytteprosjektet, har dere bud inne på en bestemt hytte, gi meg et hint så jeg kan gå å smugtitte på finn.no!
Ha en fin onsdagskveld, i morgen er det jobb men fredag skal vi ha fri alle sammen, nyte den siste vinterferie dagen!
KNydelige blomster Silje
Ha en fin kveld du også!
ღ det hvite hjerte ღ

Lavendula sa...

Hei Veronica,
når la du inn dette innlegget egentlig? Min bloggliste er så rar, fikk det ikke opp før akkurat nå, men det står at du har lagt det inn tirsdag. Dette må jeg virkelig komme til bunns i. Har jo ikke noe annet å finne på...
Så prosjektet gikk i vasken? Prøv igjen. Så på FB om Englagaard. Det hadde vært noe å dra dit! Synes du at du finner mye fint på Fretex? Jeg synes den på Heggstadmoen er best. Nå skal jeg slappe av i sofaen. Har pakket opp ytterligere 7 paller med varer, så hendene er tørre og jeg er sliten.

Hvordan går det med hytteprosjektet?

Klem

Lavendula sa...

Hei og hå,g kjøkken.

vil bare si at leilighetene på Hovdin Gard blir veldig fine. De er av de fineste vi har sett, ihvertfall. vi har kjøpt en på 84 km2, og den har tre soverom, badstue, stue og kjøkken. Hadde vært artig om det ble der,da...;)

God helg og klem

Cilen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.