Tv utfordring og en helt vanlig morgen..

Life is not bad..
Litt husmorkos må vi kunne unne oss i ny og ne;) 

Så var det min tur til å vise fram tv'n i stua. Fikk utfordringen av Drømmen om en eplehage-  thanx a lot;) og sender den videre til:
alle som er innom og som har lyst tl å ta imot den:)
Ha en fantastisk fin uke da dere!

11 kommentarer:

Anita sa...

God morgen! Den skal jeg ta jeg også, har akkurat ny tv og er mere fornøyd med den enn den gamle tykke;0) Selv om jo tv er ganske så stygt;0) Hater forresten også å legge sammen tøy, dvs jeg hater vel mest å rydde det bort, kan godt sitte å brette, men så er det all ryddingen etterpå *blæh*! KOs deg videre med husmorsyssler! Klemmer fra Anita!

Anitas hus sa...

Du hadde det jo fint rundt tv`n din du da;) Får se om jeg tar utfordringen etterhvert, jeg har nemlig ikke fått hengt tv`n på veggen ennå. Jeg vil ha den på vegg mens mannen vil ha den på tv benken, hrmf... Jeg får i førsteomgang få kjøpt meg ett veggoppheng;)

Elsker det forrige innlegget ditt; Jeg er ikke alene!!! hehe... Hater nemlig å brette tøy jeg også. Her hoper det seg opp med rent tøy klar til bretting her også^^,) Mye morsommere å dille og dalle rundt i huset.

Ha en fin dag!
Klem:O)

Christine Louise sa...

Så flott tv dere har :) Heldige dere. Og for en deilig morgen du har. Jeg sitter nå her på jobb. Hehe. Greit å kunne lese litt på blogger i arbeidstiden :)
KLem klem

Ida sa...

Mårnings :)

Syntes absolutt du hadde en "fremvisbar" tvkrok :-) Den så ryddig og elegant ut :-) LIkte bildet av deg i 'kjent bloggestil' ! Ikke så ulik her - bortsett fra at jeg må ha maskinen oppå gravidkulen for å rekke frem..hehe!

Kose deg med husmormorgenen ! Deilig med slike :)

Klemmer

siren sa...

Det var jo riktig så fint, du har i hvertfall ingen grunn til å skjemmes over tv-kroken din! :) Nydelig blogg du har, veldig mye fint å se hos deg!
Ha en fin dag!
:)

Evami sa...

Reint og enkelt rundt tv´n.
Og husmorkos må man unne seg,gjør livet litt bedre det:) Ha en fin kveld:) Klem Eva

fru Pink sa...

Det ordet likte jeg; husmorkos.. (hehe, litt bange assosiasjoner, men..;-) Hihi)
Fin TV-krok! Nydelig blogg du har!
Smil.

Lindas skattekammer sa...

Hallo, stikk innom dæ for å si at d ligg nokka t dæ innpå min blogg.
Ha en fin kveld.
Klæm fra Linda

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Tusen takk;) Skal prøve meg om litt, men kan jeg spørre om du maler skriften for hånd, og om ikke hva du bruker?

Flott tv krok du hadde. Deilig med en stor, flott og ikke minst flat tv på veggen, gleder meg til jeg får det;) PÅ tide, men jeg har nok en gammel kasse ennå;(

Ha en flott uke;)

Karna sa...

Jeg har også fått den utfordringen, og det er ikke akkurat den dingsen jeg er mest stolt over...men...

Klart jeg har brukt for flere møbler, får vi nok...tjhiii....skal vente med å hente dem, nå står alt på hodet mens jeg holder på å male i gangen...

Anka sa...

Du har det så koslig hjemme hos deg og de putene setter et personlig preg på det. Ha en fin kveld og kos seg i det koselige huset ditt:-D