Help!

Legger ut noen bilder fra gangen igjen jeg med håp om at dere der ute kan hjelpe meg med å velge hvilken farge veggene skal få.

Nåværende farge er café latte, har egentlig aldri vært fornøyd med denne fargen, men har  altså nå bestemt meg for å endelig gjøre noe med det. Hadde i utgangspunktet tenkt eggehvit, men nå heller jeg kanskje mer mot en varmere beige farge... I realy don't know... 

Så hvis dere der ute har noen tips til farge som kan passe inn i dette miljøet setter jeg stor pris på litt hjelp. Føler meg litt som vinglepetter for det er jo så utrolig masse å velge i. 
 
Klarte foresten ikke å dy meg ( det er visst mye jeg ikke kan dy meg for fortiden:) Dere husker vel denne brune hyllen som jeg har vist utallige bilder av tidligere som jeg IKKE skulle male?
Joda, den ble da hvit i går, pusset kantene for et litt mer shabby look.
Ble veldig fornøyd jeg:)

God helg!

27 kommentarer:

Fru Petersen sa...

Jeg synes fargen "Drømmen om en eplehage" har i gangen sin er nydelig! Den hadde passet fint inn hos deg tror jeg, hun har nokså likt interiøret ditt :)

Frøkna på Heimstad sa...

Så kjempefin blogg du har!! Farger er veldig vanskelig, mye å velge i og mange som er ganske lik. Har Lys Toscana på det meste her, men den er vel ganske lik den du har fra før. Jeg kunne også tenkt meg å bytte den, men...Det orker jeg ikke nå;-) Ønsker deg ei riktig go`helg! Og håper du finner den fargen du vil ha1

Maliva`s verden sa...

He-he,ja det ække alltid så lett å velge farge...som jeg skrev i dagens innlegg,malte jeg toalettet i en svak "fransk"gråfarge..Utgangspunktet er at det er den fargen jeg har på mitt svenske landkjøkken..Og ellers flere steder i huset..Koden er (s-1002-y)og heter enten Hàllsò eller Tidløs...Bare et lite tips fra meg:O)
Ha en super dag/helg!
Klem fra Maliva

Tiril sa...

Jeg ser mitt forslag er allerede kommet i forrige kommentar!!
Men fransk grå er bare nydelig. Nydelig kjøkken i ditt forrige innlegg.

Lindas skattekammer sa...

Så fine bilder Veronica!
Du er så flink!
Vanskelig å foreslå farge for andre.
Du finner nok ut av det,skal bli spennende å se!
God hælg og klæm fra mæ :)

Anonym sa...

Ta deg en tur til Reinaas Fargehandel-der har de farger som ingen andre har!Enormt utvalg av farger de har laget selv!
Forøvrig syns jeg det er fint som det allerede er!

prinsesselinn sa...

hei ,
så fine bilder,
synes hyllen ble kjempefin hvit jeg.
ser du allerede har fått flere svar om veggfarge, selv hadde jeg nok gått for helt ren hvit,
prøvde meg en gang med eggeskall eller noe sånn i stuen, men det så ut som jeg hadde majones på veggene så da ble det straks malt over med hvit. hehe

Verandasol sa...

Heihei, så fin den hyllen ble i hvit! Vi har nettopp malt gangen i en farge som heter letthet, Den er nesten som eggehvit, bare litt mer grålig. Jeg ble hvertfall kjempefornøyd med den :)

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg har fullstendig lagt min elsk på "letthet". Den er hvit med litt svart i... Jeg maler den overalt for tiden..!

Lykke til med å finne din farge.

Anita sa...

Her hos oss har vi lys anitkk mange steder og morgenlys! FIne lyse farger begge to! Ha en flott helg! Klem!

BEA sa...

Om du ikke er fornøyd med latte, bør du ikke gå lenger mot "sandfarger". De inneholder rødt og veggen kan til tider virke rosa. Lys antikk (litt grå)eller eggehvit (litt gul) er sikre valg.

Min gamle lærebok sa
" om du er usikker - mal ALT hvit i sammen fargekode men med forskjellig glans, taket helmatt, veggen 15 - møbler 40 og listverk 80. Deretter tilfører du farger ton-i-ton."

Har aldri prøvd men ideen er god nok den..

Lykke til! og ha en fin helg.

Forresten - surf innom Metteflette (Mitt rom) - hun er god på farger..

Livet er heeerlig sa...

Hyllen ble kjempefint!!!
Ikke lett dette med impulsive handlinger :)
Syns fargen i gangen var kjempefint jeg...
Har du sjekket Lys Toscana?
Ha en fabelaktig god helg
*Siv*

Lavendula sa...

Hei Veronica,

kjempefine bilder! Jeg synes fargen "skumring" er veldig fin. Hvit med en anelse grått. Jeg har den på kjøkkenet og er superfornøyd. snakk med Østerlie, de er flinke.

god helg!

Jatte sa...

Jeg syns grålige toner er utrolig fint :)
Er jo mange fine nyanser innen dette på markede :)

Lykke til med valget :)
God helg..

Som Mine Dager Er, sa...

Jeg vet du liker det i lyse nyanser, og da må det enten bli grå eller beige. Grå er sval og delikat, mens beige gir varme og hygge. Du finner nok noe som passer deg.

Herlige bilder fra huset ditt i innlegget under også. Du har det så FINT hjemme, Veronica.

Ranunkler ja ... De finnes dessverre ikke i alle blomsterforretninger. Disse fant jeg på blomsterbutikken på KBS-senteret en dag jeg var innom der (som ikke er så ofte, fordi det er "feil" side av byen for meg). Desto mer glad da jeg fant dem. Betalte kr 99,- som jeg mener er en syk pris, når jeg tenker på at de koster kr 29,- i københavn.

Håper du finner deg en bukett du også. De er så deilige å ha i hus, og buketten gjør meg så glad hver gang jeg ser på dem. Og i dag kjøpte jeg meg to buketter med tulipaner. Jeg er så fornøyd nå ;-) Dette er helg!

Kos deg masse med din helg du også.

Klem fra Marit

simmas hus sa...

Hei ! Lys antikk og bast er to fine farger....Klem

Camilla at home sa...

Ja det er så mye å velge i og så er det så vanskelig å si hvordan det blir, jeg malte stuen for ikke lenge siden og malte den først eggehvit, men synes den ble veldig hvit her, og malte derfor de to neste strøkene eggehvit med en S fremfor, bittelitt mer gul da, men synes det ble ganske bra. Kos deg med planlegging videre og riktig god helg til deg!

Drømmen om en eplehage sa...

Isj, trenger vel ikke være så dydig hele tiden vel ;)
Hyllen ble smekker i hvitt den!

Fargen du spurte etter heter Sand og er fra Jotun. Og siden vi har den i nesten hele huset sier det seg vel selv at jeg er begeistret for den.
Villa Luftslottet har nettopp malt på stuen sin i en lysere tone enn den jeg har, men husker ikke navnet. Den er også kjempefin!

Ha ei knall helg!
Natta :)

Mary Alice sa...

Hei! Sjekk ut en farge som heter skagen.Den er sandfarga og heller mot grått,men i en varm tone! Ta noen fargekart med deg hjem og hold dem opp på veggen i gangen. Lys fra vinduer og lampelys gir helt forskjellige farger.Det du ser i butikken er som regel under lysrør som gir et heelt feil inntrykk.Ser at det er ulike meninger om eggehvit her,men lys har alt og si.Noen mener det er for hvit og andre majonesfarge...hihi. Jobber med dette hver dag så har sett endel farger på veggene.Jeg mener eggehvit er safe og flere av di nevnte fargene ovenfor kan virke noe rosa i forskjellige lys. Ønsker deg vertfall lykke til. ;)

Anemone sa...

Jeg er nok ikke den rette til å komme med tips her nei. Perfeksjonst som jeg er vet du nå hvordan det gikk med maling av den gangen min :-))) Et halvt år på å bestemme seg..., så ble det helt feil, kjøpe ny maling osv osv.... Slik ble vi da holdene på 3 ganger før vi (les jeg) ble fornøyd.
Endte på fargen Dun jeg da, og den er litt beige den også. Utrolig lekker, men det visste jeg fra før da vi har den på soverommet også.

Fin fin lørdag til deg!!

charm design sa...

Er ikke så lett med alle de tusen hvis av fargene det er å velge mellom.Jeg pleier å tråle interiør bladene jeg når jeg skal velge farge til et rom.Så finner jeg et rom og et interiør jeg liker å så kopierer jeg fargen(pleier å stå hvilken farge som er brukt)brukte en farge som het KVIST til loftstuen i garasjen(tror det var det den het)og den ble kjempe lekker.Du ser den på bloggen min.Lykke til

Anonym sa...

Lys antik og vanilje er to fine farger uten skjær av andre farger i seg.

aase sa...

Jeg er forelsket i lys toscana jeg da!!

Blir liksom ikke lei den.

Har nettopp malt stua i den.

EGSET/BRAUTASET sa...

Noen som har malt med Butinox-fargen Morgengry då? Skal male stua litt lysare og er på utkikk etter en fin farge.. Forslag mottas med takk. Skal også male kjøkkeninnredninga, men då tur eg at eg bruker Butinox-fargen Krem eller s 0502.

Mariann sa...

Skumring er en nydelig farge. Chi er også en sikker vinner! Tipset med forskjellig glans av samme farge kan absolutt anbefales!! Lykke til...

Anonym sa...

Fargen nevada er veldig fin, en bruntone i den

Chilli sa...

Hei! For en fin side du har! =) Jeg ser de fleste her foreslår lyse beige farger, men jeg vil komme med noe litt annerledes... hva med en lys farge med hint av mosegrønt? Dus og litt grått i? Bare ett forslag :) Selv har jeg brukt fargen Substans.. nesten samme farge som melkesjokolade der interiøret er i eggehvitt som jeg har pusset ned i kantene som du har gjort på knaggrekka :) Dette er jeg kjempefornøyd med blant alle de lyse fargene ellers ;)