BesøkI helgen har vi hatt lille, store, snille, søte og morsome Emilian på besøk. (Han som nettopp ble storebror vettu:)
Det er alltid like stas å ha han her hos oss og det tror jeg faktisk det er for han også, det er i grunnen ikke så veldig rart for her er det masse oppmerksomhet få, alle står i kø for å leke med den lille store 3 åringen. Onkel er vel den som får kjørt seg aller mest, han er høyt og lavt med den lille og det er full rulle hele tiden:)

Etter at vi hadde bakt lastebil i dag morrest ( av julebrøddeig faktisk) dro vi på kino og så Historien om julenissen. En veldig koselig film synes nå jeg da, så den anbefaler jeg videre til de som trenger hjelp med å komme i julestemning:)


9 kommentarer:

Anita sa...

Så koselig med tantebarn på besøk! Koselig pyntet også! Har ikke fått pyntet på trappa idag heller jeg! Må snart ta drillen i egne hender;0) Ha en god uke!

Som Mine Dager Er, sa...

Hei igjen

Å få besøk av disse små er alltid gøy. Våre egne begynner jo å bli så store, så da er det hyggelig med en 3-årings morsomme innfall og kommentarer. Høres ut som dere har kost dere, og kino var vel stas vil jeg tro. Hvis han satt i ro da ;-)

Her har helgen flydd avgårde. Mye har skjedd, av bekymring og av glede ;-)

Ønsker deg fortsatt fine dager denne siste adventsuka før jul. Du kan sannelig ta deg tid til hygge, for det høres ut som du er godt i rute.

Klem fra Marit

Christine Louise sa...

Så koselig med besøk. Takk for tips til julefilm. Ikke dum idè. Kanskje jeg tar 4 åringen min med på kino. Hørtes koselig ut.. Klem :)

Anka sa...

Høres ut som dere har hatt en artig helg;) Å julestemningen er på topp skjønner jeg. Koselig det. God kveld.

Tiril sa...

Så koselig du har pynta, jeg har trappen igjen, så er jeg stort sett ferdig.
Skal bake noen brød og lage litt sild, men ellers er jeg visst i rute,
Ha en koselig førjuls uke.

Malla sa...

Takk for tipset om film som passer en 3 åring! Har en hjemme som ikke har vært på kino ennå. Det tror jeg jammen vi må ta oss tid til i løpet av neste helg.

Tror jeg har sett julestrømpene dine før men husker ikke hvor. De er kjøpt ferdige ikke sant?

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Sååå fine julestrømper... det er noe å ønske seg.
Du er velkommen til å besøke min adventskalenderblogg.
Klem...Ellen

Evami sa...

SÅ koselig med besøk av nevøen:) Det må være spesielt å kunne ha det.Vår eneste nevø bor i Usa,så han ser vi sjelden,men gjett om vi gleder oss til over jul,nå han kommer på besøk:) Da blir det nok overnatting:)

Og kjekt med tips på koselige julefilmer,det trengs... Og å bake lastebil.-brød.. For en ide. Kankskje min største ville vspist brød også da!!!

Ha en fortsatt fin advemdts tid i regnet. Det er så leit at snøen regner bort:( Klem Eva

Som Mine Dager Er, sa...

Hei igjen

Jeg har lagt ut oppskriften på Brente Mandler på bloggen min. Flere som ønsket seg den, også blir det litt bedre å forklare når man har bilder til ;-)

Håper du koser deg i disse førjulsdagene.

Klem fra Marit