Skapdilla

Bare elsker disse old looking skapene her og jeg er alltid på utkikk..uten at jeg skjønner hvorfor- jeg har jo ikke plass til de likevel...

Hadde det vært opp til meg så skulle jeg ha bodd i et gammelt hus med mange stuer og hatt slike skap i alle rom..

Men som gubben sier så er det drømmene som er viktigst...
Han har jo rett, gleden er ofte ganske kortvarig dessverre, det er jo alltid noe man bare ha:)

11 kommentarer:

Farmendamen sa...

Er så enig. Mange fine skap som man mer enn gjerne skulle slept med hjem, bare man hadde hatt plass..sukk..jeg har flere stående i uthusene samt ett på en av rommene oppe..vet ikke hvor jeg skal gjøre av dem...klok man du har forresten..
Farmendamen ønsker deg en fin helg i drømmeskapet.

Kari - My home is my Castle sa...

Er og så enig med deg..
De skapene er bare helt nyyydelige og jeg skulle og veldig gjerne hatt flere av dem, men så var det det med plassen da.....

Vi får kose oss med å se på bildene )

Klem,Kari

Ida sa...

Haha.. så enig så enig! Er helt lik selv - kikker ofte på slike skap - kunne tenkt meg minst to av dem bare i stuen - men der er det allerede fullt !

Flott at du har en forståelsesfull mann..hihi, helt til du begynner å sette drømme til virkelighet ;-)

Ha en fin helg! Klem

Anja sa...

Det er så sant!

Bra å kunne drømme seg bort til det man aldri kan få!;)

Elsker den nye logoen din!!

MonaLisa sa...

Er bare så enig med deg. Disse skapene er fantastiske, og ja - man skulle hatt masse plass. Jeg fant ett rå flott skap i butikken hos aasesfantastiskeverden jeg - men har jo ikke plass. Mufr altså :( Men men... vi kan jo glede oss over andre ting da, som fine bilder og at det SNART ER JUL :) Ønsker deg en strålende fredag. klem

Bak en Sky sa...

Så utrolig fine. Jeg skulle også ha hatt slike skap i alle rom om jeg bare hadde hatt plass;)

Nydelige bilder
KlemIngunn

Christine Louise sa...

Skjønner godt du drømnmer om sliker skap. Skulle gjerne hatt et par slike selv ;)
For noen nydelige skilt du lager. Imponert. Jeg må jo bare bestille et par. Håper det er greit at jeg legger deg til i blogglisten min :-)

sandra sa...

du har så rett;) er lik deg der... syns også de skapene er nydelige!! skiltet kom idag! jeg er såå fornøyd! det var finere i virkeligheten faktisk:) du har allerede 2 til bestillinger! mor og tante ville ha likt det jeg fikk! bless this home with... er det ok?:) har ikke sett om du har mailet meg, så jeg ble så overasket når jeg fikk pakken:) skal se nå om du har sent kontonr og beløp, men jeg kan gjerne bare betale alle tre på en gang viss du vil lage 2 til da! ha en fin kveld!

sandra sa...

hihi!! helt greit:) da ganger jeg beløpet med 3! :0

Anna Lisa sa...

Flotte skap!!
Lenge siden eg har vore innom hos deg...slik er det når man sjelden har tid til å titte innom andre.
Ønska deg ei fin helg
Klem

Juno sa...

ja disse skapene er jo kjempe fine:) skulle gjerne hatt et selv, men det blir nok noen litt mer mmoderne hos meg, det passer bedre der jeg bor:) Men du, jeg lurte på om jeg kunne bestille et skilt som du lager? med en engel på, så står det bless this home with love and laughter....Så hvis jeg kan det vil jeg gjerne ha 3stk hvis det går fint:)Gi meg gjerne en mail adr så sender jeg min post adresse:)