Litt av hvert

Sanne og venninnen med nyfarget hår danser en jubeldans  sengen:)
Begge er i utganspunktet mørk blond, men etter en runde med Polly blond ( mens mor var på hytte tur vel og merke:) har de begge fått gulrotfarget hår. 
De kledde det da synes jeg:)

Begynner å bli litt julestemning her nå hjemme hos meg.
Ikke så mye som skal til egentlig.

Lysslynge og noen svibler gjør susen:)

Resten skal få vente til 1 søndag i advent:)

20 kommentarer:

Hulda sa...

Å, så herlige bilder! Dette ga virkelig steming. Falt for lysslyngen, er på leiting etter en fin selv.:) Kos deg i kveld.

Gine sa...

Så fint det ble! Har klart å holde meg fra å julepynte jeg, men etter å ha sett bildene dine tror jeg nesten ikke jeg geier å vente...litt julesteming har man vel bare godt av mot slutten av november :)

Kari - My home is my Castle sa...

Kjempekoselig :))

Klem,Kari

rod i hob sa...

Koslige blogg du har!
Likte veldig godt bildene dine -spesiellt av dei to hoppetussene i sengå :-) Kan tru dei har kost seg med hårfarge mens du va vekke... Julapynten he ikkje komt fram her i huset -eg klare å venta :-) (Trur eg :-) Fortsatt god helg!!

Ida sa...

Haha, morsomt bilde! Kunne forøvrig vært en person som sto foran ett speil ;-) De var like ! Og er enig med deg - slik jeg kunne se det - så kledde de gulroten :-)

Så fint med den hyllen over sofaen - forstår virkelig etterhvert at jeg bør anskaffe meg noen bokstaver - det er knallfint og jeg sikler hver gang!

Klem

Tante Julie sa...

Hei.
Jo de to i senga var riktig fine med gulrotfarget hår. De hadde det helt sikkert artig mens de holdt på !
Koselige bilder !

Anita sa...

Kult med lik farge på håret;0) Er bittelitt julepnt framme her også blir sånn etterhvert som jeg lager og shopper! Men skal pynte masse i desember!!!!! Gleder meg! Ha en strålende søndag!

Som Mine Dager Er, sa...

Hei Veronica. Lenge siden sist jeg var på besøk hos deg. Du har startet julen så vidt, ser jeg. Koselig med litt pynt i huset, for butikkene bugner jo over alt alt det fine man kan kjøpe. Jeg har også kjøpt meg noen svibel-løker og de har kommet noen cm opp.

Så jentene har vært å farga håret. Jeg husker selv jenta mi da hun var i den aldern, hvor hun og venninnene ekperimenterte med hårfarger. Det må til, de er nygjerrige og må bare prøve ut. Hårfarging er i allefall uskyldig eksperimentering ;-)

Ser at du har meldt deg på bloggtreffet til neste helg. Jeg skal også delta. Skal bli gøy å få møte ansiktet bak bloggene. Håper det er mange som har anledning til å komme.

Ha en fin søndag.

Marit

Alex sa...

kjempebra !!!

Gleder meg til å se deg :)

Koslig blogg du har ;)

Fine skilt. Tror eg må køpe meg ett....må bare løpe her akkurat no.

Klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Lysslynge, svibler og amaryllis, mere julestemning får man ikke.
Fortsatt god helg.
Klem...Ellen

ENGEL sa...

så flott du har pynta!fikk så god stemning her i dag!
jentene ble flotte da,selv om fargen ikke ble som tenkt;)jeg er jo egentlig frisør vettu!(har en anelse på hva som gikk galt;))
gleder meg masse til advent nå altså!

Mina sa...

Så koselig blogg du har! Og nydelige stemningsbilder! Førjulstiden er herlig:)

Legger deg til i bloggrollen min jeg, for hit kommer jeg gjerne igjen:)

God søndag!

sandra sa...

så fint det var med lysslynge!! nå har jeg bet for tre skilt! bare så du har kontrollen;) de var jo prikk like de to jentene!! trodde du hadde exprimentert med bildet:)

Nettan sa...

Vilken fin blogg du har! Kul att jag hittade hit, kommer tillbaks!
Kram Nettan

Bak en Sky sa...

Så koselig stemning det var hjemme hos deg!;)Herlig med svibler. Skulle gjerne hatt noen selv, men kan ikke dra de inn i hus. De er noe herk for allergikere!;)

God mandag til deg!

Drømmen om en eplehage sa...

For ett herlig bilde av to lykkelige gulerøtter da. Synes de var riktig så fine jeg :o)

Jul ja, jeg er så utålmodig... Bare knappe to uker til noe pynt kan komme opp nå. tripper utolmodig og prøver å få magen på plass. Der flaker sommerfugler med nisseluer på snei nemlig. Uff!

Håper du har en flott dag, nå har syke kommet til vestlandet og midtimellom bror har nærkontakt med doskålen i dag. Håper vi andre blir spart!

Klem

Hege sa...

Så nydelig og småjulete det ar blitt hos deg. Svibler er bare noe av det skjønneste jeg vet! "Gulrot-jentene" var ganske skjønne de og :)

Charlotte sa...

fint med skriften over sengen:)

Living White sa...

Likte veldig godt fargen på veggen på soverommet. Hva heter fargen?

Anonym sa...

Hei igjen,

Likte så godt sovereomsveggen Sweet Dreams og fargene - Nydelig!