Det forundrer meg ikke at gårdagens solbading ble den aller siste for i år og sannsynligvis den siste dagen med "oppredet" daybed. Tenkte det bar best å ta noen nye bilder som jeg kan se tilbake på i vnter når dagene igjen blir kalde og alt for korte, så har jeg liksom noe å varme meg på:)
Her lå jeg da sånn innimellom i går og "leste" (okay SÅ på bilder da) i en lånt bok som dere sikkert allerede har lest for lenge siden, Franske Stemninger.

Gleder meg til den nye juleboka kommer i posten:)


5 kommentarer:

Bak en Sky sa...

så fine bilder!!fikk skikkelig lyst til å slenge meg ned på den senga!!!

Ha en fin dag

Drømmen om en eplehage sa...

Ja, det er nesten som en holder pusten nå når sommeren er på hell.
Solen skinner her i dag også, men jeg måtte inn å strekke ut ryggen litt.
Kansje jeg får meg en daybed i hagen til neste år...


Ha en god dag!

Anneli sa...

Så koselig du har det på "day bed`n" din <3 Nydelige puter og pledd! Ja er det ikke deilig at sommeren strekker seg litt lengre.. Her har vi hatt 20 grader i dag (:
Klem <3

Karna sa...

Føler også at sommeren så absolutt er på hell...Masse puter, stoler, bord, senger osv som skal plasseres...det kommer til å bli et problem!
Så utrolig flott med den sengen ute, god å sove middag i sikkert...det liker jeg, ligge i skyggen å ta en liten høneblund!

Living White sa...

DETTE så bare hærlig ut Veronica. Tenk å kunne slengt seg nedpå her? Heldige du, dette så bare utrolig flott ut. Selv om jeg nesten har kommet i høststemning her, fikk det i allefall meg til å drømme at det var sommer og sol. Vi har nesten ikke hatt sommer her i nord i år, så jeg satser på bedre vær i 2009:)
Franske stemninger har jeg også stående i skapet.....